Contact

 

Contact

Wilt u meer informatie? of wilt u eerst een vrijblijvend telefonisch gesprek met een van onze adviseurs?

Geen probleem! Mail ons even en wij nemen contact met u op.

Uploaden

Informatie over uploaden


Wij delen veilig

Bij Urban Finance vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. Het versturen van bestanden per post behoort hierbij definitief tot de verleden tijd en het is ook een zeer goed alternatief voor het versturen van bestanden per e-mail.


In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Urban Finance raadt deze mogelijkheden af, omdat hier uw privacy in het geding kan komen. Wij kunnen u geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Urban Finance u een eigen uploaddienst, zodat u veilig met ons bestanden kunt delen.Urban Finance uploaddienst in de praktijk

Urban Finance uploaddienst werkt snel en effectief.

Klik allereest op de knop 'Uploaden'. Er wordt een venster zoals hieronder geopend.

1. Voer uw emailadres in, zodat we weten wie de afzender is.

2. Voer het e-mail adres in van uw contactpersoon bij Urban Finance bijvoorbeeld sander@urbanfinance.nl.

3. Wilt u nog extra informatie toevoegen, dan kunt u dat hier ingeven.

4. Voeg de bestanden toe die u wilt verzenden naar ons.

Heeft u een verkeerd bestand toegevoegd, dan is dat geen probleem, klik dan op de prullenbak achter het bestand en het wordt verwijderd.


Als u klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klik dan op ‘Send Files’.


Als alles gelukt is krijgt u een bevesting te zien. De medewerker van Urban Finance ontvangt een mail dat u bestanden heeft geplaatst en kan deze verder in behandeling nemen.