Over ons

 

Over ons

Persoonlijke aanpak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening.


Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.


Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor staat onder toezicht van de AFM en beschikt over de wettelijke vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.


Kwaliteitswaarborgen

Wij investeren continu in kennis van onze medewerkers en kwaliteit van onze organisatie. Ons kantoor is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.


Erkend Hypotheekadviseur

Het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur wordt uitgereikt door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg dat de adviseur de benodigde diploma’s heeft behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal Erkend Hypotheekadviseur.

www.seh.nl


Klachteninstituut Verzekeringen

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) biedt één loket voor klachten over financiële dienstverleners. Ons kantoor is aangesloten bij het Kifid, waardoor u bij geschillen altijd beroep kunt doen op een onafhankelijke boordeling en bemiddeling bij eventuele klachten.

www.kifid.nlWAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Ten einde raad was ik. Na 5 jaar verhuren op grond van de Leegstandwet via Overbruggingsverhuur.nl mocht ik van mijn hypotheekbank niet meer verhuren. Er zat nog maar een klein hypotheekje op de woning! Daarnaast was ik na vijf jaar een ervaren verhuurder geworden en wilde gewoon door blijven gaan met de verhuur van mijn woning. Onmogelijk zeiden ze bij de bank!

Overbruggingsverhuur.nl bracht mij in contact met URBAN FINANCE, daar werd ik geholpen door adviseur Sander Elfrink. Geweldig advies en binnen een paar weken was alles geregeld! Ik mag mijn woning nu onbeperkt verhuren. Nogmaals een pluim!


Mevrouw F. de Vries